KJT HARKU etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Tuusula Kerava Uusimaa ja pelattava sarja harkkapelit, turnaukset. Joukkueeseen kuuluu 38 jäsentä ja kalenterissa on 14 tulevaa treeniä tai peliä.

13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.( AVAAMME MAHDOLLISESTI IHAN UUDEN JENGIN SYKSYLLÄ 2012 koska kysyntää on. ) KJT HARKU on uusi Tuusulassa/Keravalla syyskuussa 2011 aloittanut aikuisten HARrastejoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. Vakiovuoro on perjantaiaamuisin 0730-0830 Hyrylä 2:ssa! KJT HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kuntokiekkoilijoille. Joukkueen tavoite/toiminta-ajatus on kuntoilu. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä, turnauksista jne. Mukaan otetaan n 25-30 aktiivista kävijää. = jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin joukkueen johto on sinuun yhteydessä . Yhteys = kjtharku(miuku)gmail(piste)com KJT:sta ja "isoveli" HARKI:sta katso http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 19 minuuttia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KJT HARKU: kokoonpano