KJT HARKU etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Tuusula Kerava Uusimaa ja pelattava sarja harkkapelit, turnaukset. Joukkueeseen kuuluu 38 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.( AVAAMME MAHDOLLISESTI IHAN UUDEN JENGIN SYKSYLLÄ 2012 koska kysyntää on. ) KJT HARKU on uusi Tuusulassa/Keravalla syyskuussa 2011 aloittanut aikuisten HARrastejoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. Vakiovuoro on perjantaiaamuisin 0730-0830 Hyrylä 2:ssa! KJT HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kuntokiekkoilijoille. Joukkueen tavoite/toiminta-ajatus on kuntoilu. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä, turnauksista jne. Mukaan otetaan n 25-30 aktiivista kävijää. = jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin joukkueen johto on sinuun yhteydessä . Yhteys = kjtharku(miuku)gmail(piste)com KJT:sta ja "isoveli" HARKI:sta katso http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 päivää sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KJT HARKU: kokoonpano